Ευκολο παιξιμο στο στοιχημα, ευκολα κερδη…

Εύκολο παίξιμο στο στοίχημα, εύκολα κέρδη…

Category: Στοιχηματική Θεωρία Published: 11 October 2017
Written by Betparade

Τα συστήματα και οι στρατηγικές που σας έχουν προτείνει κατά καιρούς και σε άλλα blogs, βασίζονται σε low budget πονταρίσματα, μιας και η πληθώρα παιχτών δεν διαθέτει ένα αρχικό κεφάλαιο που μπορεί να τον “ξελασπώσει” όταν θα έρθουν 1-2 ήττες συνεχόμενες. Έτσι, και σε αυτό άρθρο θα σας προτείνουμε μια στρατηγική που θα την αγαπήσει κυρίως το γυναικείο φύλο. Είναι μια πολύ απλή στρατηγική που μπορεί να προσφέρει σημαντικά κέρδη. Με αυτό τον τρόπο το στοίχημα για εσάς θα γίνει διασκεδαστικό και κερδοφόρο. Το αρχικό κεφάλαιο είναι 3 ή 5 ευρώ για να ξεκινήσετε με συχνότητα κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν θέλουμε να σας στερήσουμε το στοίχημα μέσα στην εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δεν έχει τον αριθμό αγώνων που έχει το Σαββατοκύριακο.

eykolo paiksimo sto stoixima

Εν αρχή είναι η μελέτη στο στοίχημα. Τις περισσότερες φορές μελετάμε κάποια εφημερίδα ή μια ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στα προγνωστικά στοιχήματος. Στόχος είναι να βρούμε 7 παιχνίδα με μέσο όρο αποδόσεων 2,00. Μπορεί ο αριθμός των παιχνιδιών είναι μεγάλος, αλλά αν σπάσετε το δελτίο σε 2-3 μέρες τα πράματα φαίνονται πιο εύκολα. Ο μήνας έχει 4 Παρασκευές και 4 Σαββατοκύριακα και αυτό συνεπάγεται 48 ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα. Οπότε χρειάζεται σωστή μελέτη για να εκμεταλλευτείτε όσα περισσότερα δελτία μπορείτε και να μην εφησυχαστείτε επειδή έχετε έναν ολόκληρο χρόνο για να ρεφάρετε. Ας δούμε λιγάκι τα μαθηματικά του δελτίου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω με 2,00 απόδοση σε 7 παιχνίδια έχουμε γινόμενο 128 με αποτέλεσμα 128*3=384 ευρώ ή 128*5=640, αναλόγως το αντίτιμο του δελτίου σας. Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεστε 144 ευρώ για ένα χρόνο και στη δεύτερη 192 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι εσείς θα κερδίσετε τα διπλά χρήματα κερδίζοντας μόνο 1 φορά όλο τον χρόνο ή τα τριπλά χρήματα με 5ευρα πονταρίσματα. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι ένας έμπειρος ή λίγο πιο τυχερός παίχτης που θα κερδίσει 4-5 δελτία στα 48, έχει κερδίσει ένα πολύ καλό εισόδημα της τάξεως των 3,000 ευρώ περίπου.

Ο παραπάνω τρόπος παιχνιδιού αποτελεί μια στατηγική που προστατεύει τον παίχτη από την απώλεια περιουσίας και που μπορεί να του χαρίσει σημαντικά κέρδη. Συγκριτικά με άλλες στρατηγικές θεωρείται από τις πιο επικερδείς για ανθρώπους που δεν διαθέτουν σημαντικό κεφάλαιο πονταρίσματος. Για να βελτιωθούν τα αποτελέσματα ενός παίχτη θα πρέπει να μελετάει προσεχτικά και να μην παίζει πρωταθλήματα που δεν γνωρίζει. Μπορεί να επιλέξει 3 αθλήματα και από αυτά να βρίσκει 1-2 ματς. Είναι σίγουρα πιο εύκολο να βρείτε ένα over στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μια πολύ καλή απόδοση στο πρωτάθλημα μπάσκετ για ένα ντέρμπι όπως είναι το Πανιώνιος-Απόλλων Πατρών. Επίσης, μπορείτε να βρείτε φαβορί και στο εξωτερικό σε πρωταθλήματα ράγκμπυ. Θα εκπλαγείτε όταν αντιληφθείτε πόσο εύκολο είναι να κάνει κάποιος προγνωστικά σε αυτό το άθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που κερδίζει η δύναμη και αυτό το κάνει δυσμετάβλητο στο αποτέλεσμα. Βρίσκοντας τους πόντους διαφοράς που κερδίζει ο νικητής έχετε πολύ μεγάλες αποδόσεις που μπορούν να συμπληρώσουν το δελτίο σας. Γενικότερα, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε 7 παιχνίδια σε ένα πολυάριθμο δελτίο. Βρίσκοντας τα over του δελτίου θα μπορέσετε να διασκεδάζετε με κέρδη τα γκολ που θα πέφτουνε βροχή για εσάς. Μην ξεχάσετε να κρύψετε το δελτίο από την σύντροφο σας…γιατί θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Η εμπειρία λέει ότι οι γυναίκες μας βάζουν τα γυαλιά όταν αποφασίζουν να παίξουν στοίχημα!

Σημεία Ημέρας


Background-image
Το G/G ημέρας
Το G/G ημέρας 20-10-2020
Tuesday, 20 October 2020
  Η...

Facebook

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.