Προσφορές* στο Μουντιάλ 2018

Οι καλύτερες στοιχηματικές προσφορές* για το Μουντιάλ του 2018

Category: Στοιχηματική Θεωρία Published: 14 June 2018
Written by Betparade

Οι αγώνες του Μουντιάλ θα αποτελέσουν αφορμή για τις περισσότερες εταιρίες στοιχήματος να… γυαλίσουν τις ιστοσελίδες τους, να προσφέρουν ακόμη περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα όμως θα αποτελέσουν αφορμή για ένα νέο κύμα προσφορών*, προκειμένου κάθε εταιρία να προσελκύσει ακόμη περισσότερα μέλη και να δραστηριοποιήσει τα υπάρχοντα.

world cup 2018

Φυσικά, δεν είναι όλες οι προσφορές* ίδιες. Άλλες θα υπόσχονται στοιχήματα μειωμένου ρίσκου και άλλες θα παρέχουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Μουντιάλ με μηδενικό ρίσκο. Άλλες θα υπόσχονται ανταμοιβές σε εκείνους που θα τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα και άλλες θα υπόσχονται αύξηση των κερδών, χωρίς να αυξάνουν παράλληλα το ρίσκο.

Κάθε παίχτης θα χρειάζεται όσο πλησιάζουμε στο Μουντιάλ (και πολύ περισσότερο όταν αυτό ξεκινήσει) ακόμη καλύτερες ικανότητες στο να ξεχωρίζει τις καλύτερες προσφορές*. Άλλωστε, κάθε προσφορά* αποτελείται από δύο μέρη: αυτό που υπόσχεται και αυτό που ζητά. Εξάλλου, όλες ζητούν κάποια ανταλλάγματα.

Οι βασικές κατηγορίες των προσφορών* που αφορούν τους αγώνες του Μουντιάλ είναι τρεις. Η πρώτη από αυτές αποτελείται από προσφορές* που μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Για παράδειγμα, μπορεί όσοι την εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, στην περίπτωση που χάσουν. Τέτοιες προσφορές* συναντάμε συνήθως στις περιπτώσεις των παρολί στοιχημάτων που χάνουν εξαιτίας ενός στοιχήματος, αλλά αυτές δεν είναι οι μοναδικές. Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι έχουν χάσει σε αγώνες που λήγουν με σκορ 0-0 ή σε αγώνες που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή των προσφορών* που υπόσχονται κάποιου είδους ανταμοιβή. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τους όρους της προσφοράς* και να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, όπως πριμ, μετρητά ή στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Αυτές οι προσφορές* αφορούν συνήθως επιλεγμένους αγώνες του Μουντιάλ και συγκεκριμένα στοιχήματα.

Η τρίτη κατηγορία ζητά επίσης από τους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και τους ανταμείβει με αυξημένα κέρδη, στην περίπτωση που κερδίσουν. Τέτοιου είδους προσφορές* είναι τα πριμ που υπόσχονται οι εταιρίες στοιχήματος στους νικητές παρολί, αλλά και αυτή της 0% γκανιότας, που αυξάνει τις αποδόσεις πριν την έναρξη ενός αγώνα.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτές οι προσφορές* που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Πολλές εταιρίες στοιχήματος ανακοινώνουν προσφορές* που θυμίζουν τουρνουά και καλούν τους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης συνολικής αξίας, ώστε να διεκδικήσουν κάποια ανταμοιβή. Άλλες βασίζονται στο πρόγραμμα ανταμοιβής που διατηρεί κάθε εταιρία στοιχήματος και ανταμείβουν τους παίχτες ανάλογα με τα στοιχήματα που τοποθετούν.

Κάθε τέτοια προσφορά* μπορεί να υπόσχεται περισσότερο ή λιγότερο συμφέρουσες ανταμοιβές στους παίχτες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Για να εντοπίσουν τις καλύτερες όμως, οι παίχτες θα πρέπει να διαβάσουν καλά τους όρους της καθεμίας και να συγκρίνουν τα όσα προσφέρουν, σε αντίθεση με τα όσα ζητάνε. Μόνο έτσι θα εντοπίσουν τις καλύτερες προσφορές*, που αυξάνουν την αξία των στοιχημάτων τους. Σε site με προγνωστικά μουντιάλ θα βρείτε αρκετές μαζεμένες πληροφορίες γύρω απο τις καλύτερες προσφορές* για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σημεία ΗμέραςFacebook

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.