Η πρωτιά στο Φάληρο..

Category: Ellinaras Published: 17 December 2017
Written by Betparade

Καλημέρα παλικάρια μου. Η τελευταία αγωνιστική τις χρονιάς αφού μετά έχουμε διακοπή και θα έχουμε ξανά με την νέα χρονιά αγωνιστική. Πολύ δύσκολα τα παιχνίδια αυτή την περίοδο αφού η σκέψη είναι και στις διακοπές. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε και σήμερα…

15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Η μέρα ξεκίνα στο Φάληρο όπου η ερυθρόλευκη υποδέχονται τον πας φορμαρισμένοι η γηπεδούχοι τον τελευταίο καιρό από την άλλη ο πας δεν πάει και τόσο καλά αλλά συνήθως σκοράρουν στα παιχνίδια τους βλέπω να βρίσκουν δίχτυα και στο Καραϊσκάκης και έτσι θα πας με τα εκατέρωθεν τέρματα…. (G/G)

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Στην Τρίπολη διεξάγετε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες στα μάτια μου. Η Τρίπολη πάει τραίνο τελευταία και πλησίασε πολύ κοντά στην πεντάδα. Από την άλλη ο Παναιτωλικός παίζει καλή μπάλα αλλά στην άμυνα μπάζει. Πιστεύω θα έχουμε γελάκια σε αυτό το παιχνίδι και έτσι θα πάμε στο over… (OVER 2,5)

17:15 ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ Η Λάρισα φιλοξενείτε από την Λαμία η δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους αυτόν τις γρήγορης παραμονής και τα πάνε καλά μέχρι τώρα. Η Αελ πήρε πολλά παιχνίδια στο 90 από την άλλη η Λαμία πήρε πολλές ισοπαλίες στα τελευταία λεπτά θα λέγαμε ότι είναι βολική η ισοπαλία και για τους δυο συμφώνα με τον βαθμολογικό πινάκα. Αλλά η Λαμία έχει πολλές ισοπαλίες και έτσι κάποτε πρέπει να κάνει και μια νίκη. Στην έδρα τις με τον κατάλληλο αντίπαλο νομίζω είναι ευκαιρία… (1)

19:30 ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό που γίνετε στα πηγάδια ανάμεσα στον Αοξ και τον Παναθηναϊκό. Για του πράσινους τα προβλήματα αντί να μειώνονται αυξάνονται συνεχώς κατά την διάρκεια τις εβδομάδας το μυαλό τους είναι στην επιβίωση του θα το παλέψει το παιχνίδι αλλά δεν βλέπω να παίρνει κάτι. Έτσι θα πάμε με την νίκη τον γηπεδούχων… (1)

ΠΡΟΤΑΣΗ (1)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER 2,5 (2,25) Sportingbet          

ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ 1 (2,30) Sportingbet    

      

ΠΡΟΤΑΣΗ (2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  G/G (2.50) Novibet

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ 1(2,35) Novibet

 

Σημεία Ημέρας


Background-image
Το G/G ημέρας
Το G/G ημέρας 22-10-18
Monday, 22 October 2018
  Η...

Facebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.