Πάμε να τα πάρουμε…

Category: Ellinaras Published: 07 January 2018
Written by Betparade

Καλημέρα παλικάρια μου. Ο χρόνος στοιχηματικά δεν θα μπορούσε να μπει καλύτερα αφού πληρωθήκαμε για ακόμα μια φορά έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα Κυριακή έχουμε ένα αρκετά καλό πρόγραμμα αλλά και δύσκολο αφού όπως είπαμε και χτες δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες μετά την διακοπή. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε και σήμερα… 

 

 

15:00 ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Η μέρα ξεκίνα στο λεωφόρο όπου η πράσινη που βρίσκονται σε τρικυμία υποδέχονται σε ένα ματς φωτιά τον τελευταίο τις βαθμολογίας πλατανιά. Η ομάδα τις Κρήτης θα παλέψει για να σωθεί σύμφωνα με την μεταγραφές που προσπαθούν να κάνουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Από την άλλη η ιστορία του παναθηναϊκού δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή αλλά η περιστάσεις τον έφεραν σε αυτό το Σημείο. Σκληρό παιχνίδι θα γίνει δεν βλέπω να ανοίγει το παιχνίδι και έτσι θα επιλέξω τα λίγα τέρματα… (UNDER 2,5)

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στα Γιάννενα βλέπω να έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι. Ο πας υποδέχεται τον αστέρα και η δυο ομάδες πριν την διακοπή ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση και βρασκών δίχτυα τις δυο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμοί το ματς μπορεί να πάει παντού.. θα έχουμε όμως γκολ και από τις δυο ομάδες και σε καλή απόδοση.. κρατάμε το αμφίσκορο… (G/G)

17:15 ΛΑΜΙΑ-ΞΑΝΘΗ Η Ξάνθη φιλοξενείτε από την Λαμία η δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους αυτόν τις γρήγορης παραμονής και τα πάνε καλά μέχρι τώρα. Η Λαμία στην έδρα τις έχει χάσει πολλούς βαθμούς με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Ήρθε η ώρα να κερδίσουν αφού έχουν καλή ψυχολογία μετά την τεσσάρα στο κύπελλο με τον παναθηναϊκό. Η Ξάνθη φέτος δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο πάμε με την νίκη τον γηπεδούχων…. (1)

19:30 ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό που γίνετε στην Λάρισα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ολυμπιακό που βρίσκετε στην πρώτη θέση. Θα παραταχτεί ωστόσο με υπηρεσιακό προπονητή. H Λάρισα από την άλλη τελευταία βρίσκει σκορ. ένα γκολ πιστεύω θα βρει και σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε και εδώ τα τέρματα αφού κάτι άλλο δεν έχει αξία…. (G/G)

ΠΡΟΤΑΣΗ (1)

ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ UNDER 2,5 (1,78) Sportingbet          

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G (2,05) Sportingbet          

ΠΡΟΤΑΣΗ(2)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  G/G (2.30) Novibet

ΛΑΜΙΑ-ΞΑΝΘΗ 1(2,50) Novibet

 

Σημεία Ημέρας


Background-image
Το G/G ημέρας
Το G/G ημέρας 21-01-19
Monday, 21 January 2019
  Η...

Facebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.