Τελικός στην Κέρκυρα...

Category: Ellinaras Published: 22 April 2018
Written by Betparade

Καλημέρες καρντάσια μου. Κυριακή σήμερα και έχουμε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής την ίδια ώρα αφού είμαστε 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Τα ματς που συγκεντρώνουν το πιο πολύ ενδιαφέρον είναι αυτά της ουράς… αλλά και της 5ης θέσης αφού τελικά θα είναι προνομιούχος και θα οδηγεί στη Ευρώπη. Πάμε να δούμε όμως ποια παιχνίδια θα κρατήσουμε για σήμερα…

19:00 ΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Το πιο σημαντικό ματς γίνεται στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα παίζει το τελευταίο χαρτί για την διεκδίκηση τις παραμονής και από την άλλη ο Αστέρας για την 5η θέση… Αίμα και άμμος θα είναι το παιχνίδι… όταν όμως παίζεις για την ζωή σου έχεις μεγάλο κίνητρο θα πάω με τον άσσο των γηπεδούχων. Εξάλλου αν χάσουν πέφτουν….(1)

19:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Πανιώνιος έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη αλλά ακόμα έχει κάποιες ελπίδες για Ευρώπη. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός παρά το ότι είναι σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά… το μυαλό του είναι στην επομένη μέρα… αφού η μια δικαστική απόφαση διαδέχεται την άλλη…. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να διεκδίκησει κάτι παραπάνω από το να τελειώσει αυτή η χρόνια και να δουν την επομένη μέρα… Πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων ….(1)

19:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ Στα Γιάννενα θα γίνει ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες… θα έχουμε τέρματα και από τις δυο ομάδες αφού τα πόδια δεν θα είναι βαριά και θα θέλουν να διασκεδάσουν ένα από τα τελευταία παιχνίδια για φέτος…(OVER)

19:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ Τον Πλατανιά θα υποδεχτεί ο Ατρόμητος. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες φέτος. Ο Ατρόμητος εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη από πολύ νωρίς και από την άλλη η ομάδα από τα Χάνια να χάνει την κατηγορία επίσης νωρίς…. Θα γίνει ένα παιχνίδι πολλά με λίγα για να διασκέδασει και τον κόσμο του ο ατρόμητος…. (OVER)

 

ΠΡΟΤΑΣΗ (1)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟ 1 (2,04) Novibet        

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΛ OVER (2,35) Novibet

 

ΠΡΟΤΑΣΗ (2)    

ΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (3,4) stoiximan

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ OVER (1,5)stoiximan

 

Σημεία ΗμέραςFacebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.