Η Νορβηγία έχει τις λύσεις

Category: MasterBet Published: 03 July 2022
Written by Dimitris Danaktsis

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Οι περισσότερες επιλογές μας σήμερα προέρχεται από τη Νορβηγία, αλλά χρονικά προηγείται κάτι καλό θέλουμε να πιστεύουμε από το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Djurgårdens - Hammarby
Μεγάλο ματς στην Σουηδία, αφού οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού φέτος και αναμένεται μάχη. Τα περισσότερα παιχνίδια τους προηγουμένως έχουν προσφέρει θέαμα και νομίζω πως αν μπει ένα γρήγορο τέρμα στην αναμέτρηση, το Over 2,5 δεν θα δυσκολευτεί να επιβεβαιωθεί.....(Over 2,5)

 

HamKam - Molde
Από τις υπολογίσιμες ομάδες στη Νορβηγία η Χαμ Καμ, αλλά κακά τα ψέματα η Μόλντε βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και πηγαίνει ξεκάθαρα για τον τίτλο. Νωρίτερα είχε κερδίσει δυσκολότερα παιχνίδια, οπότε αν παρουσιαστεί όπως πρέπει και σήμερα μπορεί να μας δώσει το ικανοποιητικό σε απόδοση διπλό.....(2)

 

Sarpsborg - Sandefjord
Όσα βάλουμε και όσα φάμε είναι η Σάρπσμποργκ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεν πάει πίσω και στον αντίποδα η Σάντεφιορντ. Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικότεροι και εντός έδρας έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, ο συνδυασμός 1 & Over 2,5 είναι ότι πρέπει στοιχηματικά από το ζευγάρι.....(1 & Over 2,5)

 

Viking - Rosenborg
Πάμε και στο βραδινό ζευγάρι της Νορβηγίας, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ικανές για όλα. Νομίζω πως το σετ αποδόσεων αδικεί κάπως την Ρόζενμποργκ και με την φανέλα που διαθέτει δεν είναι μακρινό σενάριο να αποκομίσει κάτι θετικό από το γήπεδο της ντεφορμέ Βίκινγκ. Το Χ2 πληρώνει μια χαρά για τα δεδομένα της αναμέτρησης.....(Χ2)

 

Οι προτάσεις

 

                 (1)
Djurgårdens - Hammarby   Over 2,5   1,80
Sarpsborg - Sandefjord   1 & Over 2,5   2,00

 

            (2)
HamKam - Molde   2   2,02
Viking - Rosenborg   Χ2   2,05

 

Σημεία ΗμέραςFacebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.