Ζευγάρια που κόβουν την ανάσα

Category: MasterBet Published: 02 September 2017
Written by Dimitris Danaktsis

Καλημέρα σε όλους. Μπορεί στο πρόγραμμα να έχουμε και πρωταθλήματα σήμερα Σάββατο, ωστόσο η ενασχόληση μας έχει να κάνει μονάχα με τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα προκύπτουν απόψε δύο προτάσεις. Πάμε να τις δούμε.

Finland - Iceland
Στο χρονικό σημείο που φτάσαμε στα προκριματικά, το κάθε λάθος κοστίζει και αυτό θέλει να αποφύγει η εθνική ομάδα της Ισλανδίας. Σε έναν τόσο αμφίρροπο όμιλο με Τουρκία, Ουκρανία και όχι μόνο, το στραβοπάτημα στην Φινλανδία, που έχει όλο κι όλο έναν βαθμό θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους και θα τους στηρίξουμε.....(2)

 

Wales - Austria
Αλλιώς τα περίμεναν οι δύο ομάδες και αλλιώς δείχνουν να εξελίσσονται, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση μιας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Εν ολίγοις πρόκεται για την ύστατη προσπάθεια της Ουαλίας και της Αυστρία να προλάβουν κάτι καλό, παίζοντας σήμερα έναν πραγματικό τελικό. Καλούνται να επιτεθούν και έχουν τους παίκτες για να σκοράρουν. Μάλιστα το αμφίσκορο πληρώνει αρκετά καλά και θα βρίσκεται στις επιλογές μας.....(Goal/Goal)

 

Ukraine - Turkey
Κορμιά αναμένεται να πέσουν στο συγκεκριμένο ματς, αφού οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης και δείχνουν ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Διακρίνονται μάλιστα για τις επιθετικές του αρετές, ενώ αμυντικά δεν αποτελούν και εγγύηση. Κατά την γνώμη μου το ματς ξεκινά από το 1-1 και μπορεί να πάει οπουδήποτε.....(Goal/Goal)

 

Spain - Italy
Μεγάλο ματς στο «Μπερναμπέου», αρκεί να δούμε βέβαια ποια ονόματα συγκρούονται μεταξύ τους. Μάλιστα και βαθμολογικά είναι τεράστια συνάντηση, αφού οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου. Λόγω έδρας θα δώσω πάντως το προβάδισμα στους Ισπανούς.....(1)

 

Οι προτάσεις

 

          (1)
Finland - Iceland 2 (2,01 Goalbet)
Wales - Austria Goal/Goal (2,00 Goalbet)

 

           (2)
Ukraine - Turkey Goal/Goal (2,00 stoiximan)
Spain - Italy 1 (1,80 stoiximan)

 

Σημεία ΗμέραςFacebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.