Δυάδα που πληρώνει!

Category: MasterBet Published: 20 January 2015
Written by Dimitris Danaktsis

Παιχνίδια έχουμε και αυτές τις ημέρες για διάφορες διοργανώσεις και κύπελλα, ενώ υπάρχει και η Τσάμπιονσιπ. Δύο παιχνίδι ξεχώρισα από τα σημερινά.

Leeds - Bournemouth
Μόλις είδα το σετ αποδόσεων σε αυτό το παιχνίδι δεν το σκέφτηκα πολύ να πάω στην κόντρα. Όσο και αν η Μπόρνμουθ παρουσιάζεται εξαιρετική μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να πάει... τρένο μέχρι το τέλος, ενώ η Λιντς είναι πάντα η Λιντς. Ειδικά εντός έδρας μπορεί να κοντράρει την κάθε ομάδα και τουλάχιστον να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Και η διπλή ευκαιρία στο 1Χ αξίζει της προσοχής και ας το χάσω.....(1Χ)

Roma - Empoli
Παραδοσιακά η Ρόμα ρίχνει βάρος στο κύπελλο, κάτι που θα κάνει και φέτος. Άσχετα που έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, το ρόστερ της είναι μια χαρά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σήμερα για να περάσει στον επόμενο γύρο του θεσμού. Περιμένω να κάνει αρκετές φάσεις στην εστία της Έμπολι, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερούς αυτοματισμούς μπροστά και σε κάθε αγώνα εχουν πολλές τελικές. Καθόλου απίθανο το.....(goal/goal)

Η πρόταση

Leeds - Bournemouth 1Χ (2,12 Stoiximan)
Roma - Empoli Goal/goal (2,00 Stoiximan)