Ο νόμος της Παμπλόνα!

Category: MasterBet Published: 06 September 2014
Written by Dimitris Danaktsis

Παρότι ξεκίνησαν δυναμικά όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, είμαστε αναγκασμένοι να ρίξουμε ρυθμούς λόγω των προκριματικών του Euro 2016 που διαξάγονται αυτές τις ημέρες. Πάντως ορισμένα ματς από τις δεύτερες κατηγορίες σε Ιταλία και Ισπανία για παράδειγμα μας δίνουν κάποιες επιλογές.

Osasuna - Alavés
Η πρώτη μας στάση είναι στην Παμπλόνα, με την Οσασούνα να δείχνει άμεσα εναρμονισμένη με τις συνθήκες της Σεγούντα Ντιβιζιόν, συγκεντρώνοντας ήδη τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εντός έδρας δεν έχει να φοβηθεί από καμία ομάδα της κατηγορίας, πόσο μάλλον την Αλαβές, που οι δυνατότητες της φθάνουν μέχρι ενός σημείου.....(1)

Brescia - Livorno
Αρκετά αγχωτική και δύσκολη αναμένεται η σεζόν για την Μπρέσια, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων. Έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές της κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ ανέκαθεν είχε μεγάλο θέμα στον τομέα του σκοραρίσματος. Αλλά και η Λιβόρνο είναι κατά πολύ αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι και θα προσεγγίσει αρκετά μαζεμένα το σημερινό παιχνίδι. Δεν περιμένω θέαμα και πολλά γκολ σε αυτή την συνάντηση.....(under 2,5)

Η πρόταση

Osasuna - Alavés    1    (1,85 Stoiximan)
Brescia - Livorno     Under 2,5    (1,60 Stoiximan)