Δύο και καλά

Category: MasterBet Published: 28 February 2018
Written by Dimitris Danaktsis

Καλημέρα σε όλους. Το πρόγραμμα της Τετάρτης δείχνει αρκετά μεγάλο, όμως δεν πρέπει να παρασυρθούμε, αφού τα ματς των ομάδων είναι συνεχόμενα και ελοχεύει ο κίνδυνος παγίδων. Συγκεκριμένα θα σταθούμε σε δύο ματς, που μπορούν να μας δικαιώσουν, συνεχίζοντας τα ταμεία της Κυριακής. 

 

Chambly - Strasbourg
Καλά τα πήγε μέχρι στιγμής στο κύπελλο η Σαμπλί, όμως πλέον αντιμετωπίζει ομάδα πρώτης κατηγορίας και τα πράγματα δυσκολεύουν. Συγκεκριμένα την Στρασβούργο, που έχει την ευκαιρία να διακριθεί στον θεσμό, καθώς αντιμετωπίζει υποδεέστερο αντίπαλο, με τον ημιτελικό να της κλείνει το... μάτι. Η απόδοση είναι ανεκτή και η διαφορά δυναμικότητας δεδομένη.....(2)

 

Getafe - La Coruña
Αν υπάρχει μια πολύ άνετη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αυτή είναι η Χετάφε, αφού βρίσκεται στην μέση του πουθενά. Ήδη έχει σωθεί στην κατηγορία, ενώ δύσκολα να διεκδικήσει κάποιο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σαν γηπεδούχος που είναι σήμερα θα έχει τις ευκαιρίες της, ενώ η Λα Κορούνια είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, παρά τα αποτελέσματα της. Πάμε με το αμφίσκορο.....(Goal/Goal)

 

Η πρόταση

 

Chambly - Strasbourg 2 2,05 Betshop
Getafe - La Coruña Goal/Goal 1,90 Novibet

 

Σημεία Ημέρας


Background-image
Το G/G ημέρας
Το G/G ημέρας 19-12-18
Wednesday, 19 December 2018
  Η...

Facebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.