Έχει ευκαιρίες το Σάββατο

Category: MasterBet Published: 02 June 2018
Written by Dimitris Danaktsis

Καλημέρα σε όλους. Η γνωστή συνταγή και σήμερα Σάββατο, με τα πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία και τις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Kemi - Lahti
Πόσα και πόσα over έχει χαρίσει ήδη στο ξεκίνημα της σεζόν η Κέμι, αφού με 23 γκολ παθητικό έχει ούτως ή άλλως την χειρότερη αμυντική επίδοση της Φινλανδίας. Ικανότητατη ομάδα από την άλλη πλευρά η Λάχτι και ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό. Όσο δε μάλιστα συνεχίζουν να πληρώνουν καλά τα πολλά γκολ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα προκύπτουν κάθε φορά αρκετές ευκαιρίες.....(Over 2,5)

 

Sandnes - Kongsvinger
Μένουμε στην Σκανδιναβία, αλλά αυτή την φορά θα πάμε στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, όπου προκύπτει επιλογή. Εδώ έχουμε φαβορί και είναι η Σάντνες, η οποία στοχεύει στην άνοδο. Στα μέτρα της το σημερινό παιχνίδι με την μέτρια Κονγκσβίγκερ και περιμένουμε να μας δώσει τον άσο.....(1)

 

Sweden - Denmark
Για την συνέχεια θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις εθνικές ομάδες. Δύο σύνολα από τον βορρά, που προετοιμάζονται αμφότερα για την συμμετοχή τους στο Μουντιάλ. Λίγο πριν λοιπόν το παγκόσμιο κύπελλο δεν θα ήθελαν να υποστούν μια ήττα και δεν θα έλεγαν όχι να τα «βρουν» στην ισοπαλία.....(Χ)

 

Belgium - Portugal
Επίσης ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση, με δύο από τις καλές ομάδες του Μουντιάλ που θα έρθει. Πολλοί πιστεύουν ότι το Βέλγιο είναι έτοιμο για το παραπάνω βήμα, όμως μέχρι τότε έχουμε χρόνο ακόμη. Στην παρούσα φάση δείχνει πιο έτοιμη από την Πορτογαλία, αφού ο Φερνάντο Σάντος από την πλευρά του έχει απουσίες, ενώ κάνει και αρκετές δοκιμές. Προβάδισμα στον άσο.....(1)

 

Οι προτάσεις

 

       (1)
Kemi - Lahti Over 2,5 1,93 stoiximan
Sandnes - Kongsvinger 1 1,80 stoiximan

 

          (2)
Sweden - Denmark Χ 3,09 Betshop
Belgium - Portugal 1 1,96 Betshop

 

Σημεία ΗμέραςFacebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.