Και οι Ιρλανδοί έχουν... ψυχή!

Category: MasterBet Published: 27 March 2015
Written by Dimitris Danaktsis

Μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης, καθώς το πρόγραμμα το επέτρεπε, επιστρέφουμε σήμερα με τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2016, αλλά και με το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, το οποίο θα μας απασχολήσει και περισσότερο.

Dundalk - Sligo Rovers
Όχι μόνο μετράει το απόλυτο των νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η πρωταθλήτρια Ντάνταλκ, αλλά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Δεν είναι από τις ομάδες που παίζουν επιθετικά και θα ψάξει οριακά ακόμη ένα τρίποντο. Με την Σλίγκο Ρόβερς να αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη το under 2,5 δείχνει αρκετά πιθανό.....(under 2,5)

 

Switzerland - Estonia
Από τις υπολογίσιμες πλέον δυνάμεις της Ευρώπης η Ελβετία, που θέλει να δώσει το παρόν και στο Euro, που ακολουθεί στα γήπεδα της Γαλλίας σε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Οι δύο ήττες που έχει μέχρι στιγμής στον όμιλο την αναγκάζει να μπει δυνατά και να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκη. Η εθνική ομάδα της Εσθονίας μπορεί να μην δέχεται εύκολα γκολ τελευταία, όμως ήρθε η ώρα.....(over 2,5)

 

Derry - Drogheda
Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε η Ντέρι στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, αφού πέρα από τη νίκη της πρεμιέρας, αγνοεί την επιτυχία στις επόμενες τρεις αγωνιστικές που ακολούθησαν. Σήμερα όμως έχει την κατάλληλη ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα, αφού η Ντροχέντα διαθέτει ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας.....(1)

 

Shamrock - Bohemians
Έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο είναι η Σάμροκ και ξεκίνησε πολύ δυναμικά (3-1-0). Αρκετά σοβαρή στα παιχνίδια της και δέχεται δύσκολα γκολ. Μπορεί και η Μποέμιανς να είχε δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, όμως το 0-3 από την Ντάνταλκ εντός έδρας μπορεί να την επηρεάσει. Στο χέρι της Σάμροκ να συνεχίσει θετικά.....(1)

 

Οι προτάσεις

 

           (1)
Dundalk - Sligo Rovers Under 2,5 (1,75 Stoximan)
Shamrock - Bohemians 1 (1,70 Stoiximan)                 (2)
Switzerland - Estonia Over 2,5 (1,83 Stoiximan)
Derry - Drogheda  1   (1,91 Stoiximan)

 

Σημεία ΗμέραςFacebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.