Η ώρα των εθνικών

Category: MasterBet Published: 21 March 2019
Written by Dimitris Danaktsis

Καλημέρα σε όλους. Αφού ηρεμήσαμε με τις μπάλες 3-4 ημέρες επανερχόμαστε μετά το απόλυτο της Κυριακής με εντελώς διαφορετικό ενδιαφέρον, καθώς από σήμερα παίρνουν σειρά τα προκριματικά του Euro 2020 και φυσικά οι εθνικές ομάδες.

Austria - Poland
Ξεκίνημα από το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς. Το καλύτερο ματς κατά την γνώμη μου, καθώς οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις πρόκρισης και είναι σχεδόν ισοδύναμες. Αρχή είμαστε ακόμη στα προκριματικά και θεωρώ ότι δεν θα δυσαρεστηθούν σήμερα με τον πόντο της ισοπαλίας και θα πάνε παρακάτω στα πιο βατά παιχνίδια.....(Χ)Belgium - Russia
Επίσης ένα από τα πιο εμπορικά ματς της Πέμπτης, αλλά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο στο ρόστερ του Βελγίου το χρίζουν σαφώς το φαβορί της αναμέτρησης. Σαν καλύτερη ομάδα και γηπεδούχος που είναι θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό και ένα τέρμα νωρίς θα ανοίξει κατά πολύ τον ρυθμό της αναμέτρησης. Πάμε με τα πολλά γκολ, κυρίως λόγω των γηπεδούχων.....(Over 2,5)

 

Israel - Slovenia
Δυνατή αναμέτρηση έχουμε εδώ, καθώς οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ σε δυναμική. Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν θετικά τα προκριματικά, με ένα καλό αποτέλεσμα και είναι μέσα στις δυνατότητες τους. Ειδικά επιθετικά έχουν αρετές και περιμένω να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά.....(Goal/Goal)

 

Slovakia - Hungary
Ένα από τα λίγα σημεία που ξεχωρίζουν σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Ωστόσο, η Σλοβακία έχει μεγαλύτερο ταλέντο από την σημερινή της αντίπαλο και έστω δύσκολα μπορεί να επιβληθεί. Επίσης ο παράγοντας έδρα μπορεί να γείρει την πλάστιγγα προς τα αριστερά και να βγει ο άσος.....(1)

 

Οι προτάσεις

 

         (1)
Austria - Poland Χ 3,25 stoiximan
Belgium - Russia Over 2,5 1,65 stoiximan

 

       (2)
Israel - Slovenia Goal/Goal 2,76 Betshop
Slovakia - Hungary 1 1,70 Betshop

 

Σημεία ΗμέραςFacebook

GPWA

Social

Newsletter

Λάβετε στο e-mail σας τις αποκλειστικές προσφορές του BetParade.net.